PDF regulament local de urbanism Cluj-Napoca
- POT 20% – se pot face case sau duplexuri pe fiecare parcelă de 1000mp dar se poate face și clădire mai mare de interes public gen școala.
- Utilități la Drumul Salicii 107R – curent, gaz, apa, canalizare.
- Lucrări de modernizare la Drumul Făgetului – asfaltare, iluminare, trotuare, fibră optică, pistă de biciclete, infrastructură utilitați. Cablu curent privat.
- Suprafata totala teren cadastrat = 4.315+8.387+215+310 = 13.227mp
- Conform PUG 2015 teren categoria ULid
- UTILIZĂRI ADMISE – Locuinţe individuale (unifamiliale) de tip izolat cu o unitate locativă pe parcelă. POT maxim 20%.
- Coordonate GPS 46.730792, 23.586374 – link Google Maps
- CARACTERISTICILE PARCELELOR: Prin operaţiunea de reparcelare toate parcelele cu destinaţie rezidenţială rezultate vor îndeplini cumulativ următoarele condiţii: a)vor avea front la stradă, b)lungimea frontului la stradă va fi mai mare sau egală cu 18 m, c)adâncimea va fi mai mare decât frontul la stradă, d)suprafaţa va fi mai mare sau egală cu: 1000 mp, e)vor avea formă regulată.
- AMPLASAREA CLĂDIRILOR FAŢĂ DE LIMITELE LATERALE ŞI POSTERIOARE ALE PARCELELOR: Clădirile se vor retrage în mod obligatoriu de la limitele laterale de proprietate cu o distanţă minimă de 4,50 m. Clădirile se vor retrage de la limita posterioară a parcelei cu o distanţă minimă egală cu înălţimea clădirii, dar cu nu mai puţin decât 12 m. Garajele, inclusiv cele incluse în corpul principal de clădire, se vor putea alipi limitelor laterale ale parcelei, cu condiţia ca înălţimea calcanului rezultat să nu depăşească 2,80 m. Garajele se vor retrage cu cel puţin 12 m faţă de limitele posterioare ale parcelei.
- AMPLASAREA CLĂDIRILOR UNELE FAŢĂ DE ALTELE PE ACEEAŞI PARCELĂ Distanţa minimă dintre două clădiri aflate pe aceeaşi parcelă va fi egală cu înălţimea clădirii mai înalte, măsurată la cornişă sau atic în punctul cel mai înalt, dar nu mai puţin decât 4,5 m. În cazul în care încăperi principale sunt orientate spre spaţiul dintre cele două clădiri, distanţa minimă va fi de 6 m.
- ÎNĂLŢIMEA MAXIMĂ ADMISĂ A CLĂDIRILOR Regimul de înălţime maxim admis este de două niveluri supraterane (parter şi mansardă, parter şi etaj sau demisol şi parter). Totalizat, regimul de înălţime nu poate depăşi una dintre următoarele configuraţii: (S)+P+M, (S)+P+1, D+P (semnificaţiile prescurtărilor: S – subsol, D – demisol, P – parter, M – mansardă). Înălţimea maximă admisă a clădirilor, măsurată la cornişa superioară sau la aticul ultimului nivel, în punctul cel mai înalt, nu va depăşi 8 m. Înălţimea maximă admisă a clădirilor, măsurată la coama acoperişului, în punctul cel mai înalt, nu va depăşi 12 m.

pe site-ul ANCPI – judet CLUJ, UAT Cluj-Napoca, nr. cadastral 317186
- Propunere PUZ arh. Adina Schmidt
Pingback: Făget >1000mp – Alex Imreh SRL