Cluj West

Se vinde la stadiul de mobilat utilat modern, totul la comanda.
duplex acces, atât de pe strada Porii cât și de pe strada Urusagului.  detine sistem de panouri fotovoltaice
Luiza G Proprietar 0752 119 182
Motel Gilau, Blitz 119404CV, teren 500 m², partial utilat mobilier la comanda
Complet utilata si mobilata, renovata 2020, foisor 12mp. doua sisteme fotovoltaice de 7.5kw fiecare (deci 15kw in total), unul On-Grid Growatt si unul Hybrid Huawei, incalzire electrica in pardoseala. Aer conditionat Daikin de 18.000 BTU de la parter si 9.000 BTU in dormitorul de la etaj, controlate complet de pe telefonul mobil. Sistemele de climatizare sunt foarte eficiente, consumul este surprinzator de redus, iar acestea va pot incalzi casa iarna folosind curentul produs din panourile fotovoltaice. Sistem de irigatie automat, controlabil de pe telefonul mobil. Intrarea in curte se realizeaza prin intermediul unei porti automate. Casa smart, totul se afla la indemana dumneavoastra, controlabil de pe telefonul mobil: temperatura din fiecare camera, aerul conditionat, control televizoarele, sistem home cinema, statia de incarcare a masinii, invertoarele pentru panourile fotovoltaice, sistemul de irigatie, camerele video sau soneria audio-video. BLITZ 125527CV
Un garaj inchis pentru o masina si un garaj acoperit cu structura din lemn pentru doua masini, dotat cu o statie de incarcare de 7 kW pentru vehiculele electrice. Centrala termica pe gaz Ariston One 30 si sistemul inteligent de distributie a incalzirii de la Honeywell, cu termostate in fiecare camera, va permit sa reglati temperatura individual in fiecare incapere, economisind astfel energie si bani. PPProtect, sistem de supraveghere DVR cu 4 camere si posibilitatea de instalare a altor 4 camere va permite sa monitorizati proprietatea in timp real, chiar si de la distanta. 
300 m², teren 500 m², Koncept Imobiliare 0799 300 009

Despre Alex Imreh

0742669918
Acest articol a fost publicat în 2024, Case, Cluj Vest, De Vânzare și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu