Acoperisuri Solare – Cladiri Verzi

Metigla este o companie cu origine belgiana, specializata in productia de materiale pentru inchideri metalice, prezenta din anul 2000 in Romania. Producem sisteme complete pentru acoperis si hale metalice: tigla metalica, tabla prefaltuita, sisteme pluviale, tabla cutata, panouri termoizolante si profile zincate, la cele mai inalte standarde europene de calitate.
1058 mp de vanzare, 1450mp teren, Floresti 570 000 €
Daca vor fi respectate principiile de constructie ale unei cladiri verzi, proprietarul poate obtine atat o reducere de baza, dar si alte cote de reduceri din impozitul imobilului, cu o limita a reducerilor de 65% din impozitul initial pentru persoane fizice si de 80% din impozitul initial de persoane juridice
Elite City este un proiect de regenerare urbană ce folosește cele mai noi tehnologii pentru a construi imobile Smart Ready și care respectă certificarea nZeb, adică apartamente cu un consum energetic aproape de zero! Energia necesară va fi asigurată prin panourile fotovoltaice instalate pe clădiri, dar și prin aportul materialelor naturale, ce acumulează și păstrează în mod natural căldura, adaptându-se optim la factorii externi. Totul pentru a crea spațiul ideal de dezvoltare a comunității Elite.
clujlife.com/2022/05/02/cele-mai-verzi-7-cladiri-din-cluj

Despre Alex Imreh

0742669918
Acest articol a fost publicat în 2024, iSolar.Ro și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu